News


Strasbourgin viikko pois ja kotiin!

29.03.2009

Lehdistötiedote 29.3.2009
JULKAISUVAPAA KELLO 14.00
valokuvapyynnöt sähköpostilla: kai.pontinen@nic.fi
lehdistökuvia myös: www.kaipontinen.fi

Eurovaaliehdokas Kai Pöntisen vaatimus:

STRASBOURGIN VIIKKO POIS JA KOTIIN!

Tänään Lapuan Alajoella Sinikka ja Jussi Turjan pellolla kampanjansa avannut Kokoomuksen eurovaaliehdokas Kai Pöntinen vaatii Strasbourgin-viikon poistoa ja korvaamista kotimaan viikolla. -Tämä täysin järjetön käytäntö tulee lopettaa, Strasbourgin sijaan MEP:it olkoon viikon kotimaissaan ja tehkööt etänä työnsä, nykytekniikka on siihen valmis, sanoo Pöntinen ja jatkaa, tällä toimella säästetään satoja miljoonia meidän rahaa, tarpeeton ja työaikaa vievä matkustelu loppuu.

Myös jatkuvaa päätösvallan siirtämistä Brysseliin Pöntinen kritisoi. -Me suomalaiset kyllä tiedämme mikä meille on parasta, päätöksenteon pitää pysyä aina mahdollisimman lähellä ihmisiä. Esimerkiksi vuosisatainen suomalainen metsästyskulttuuri on hyvin erilainen kuin yleensä Euroopassa, miten he voisivat tietää meitä paremmin kuinka asiat tulee järjestää, ihmettelee Pöntinen.

Pöntinen kritisoi ankarasti myös eräitä EU-rahoituspäätöksiä tekeviä virkamiehiä. -Meillä vedetään niin tiukkaa linjaa ettei missään muualla, samoilla hakemuksilla rahoitus järjestyy kyllä muissa maissa mutta meillä vedetään päälle hylätty merkintä. Virkamiesten toimintaohjeita on tarkistettava niin että kaikki saatavissa oleva raha käytetään. Nyt meiltä palautuu 80 miljoonaa euroa, olemmeko tosiaan näin tyhmiä, kysyy Pöntinen.

Suomalaisen elämänmuodon puolesta!
-Lähden tavoittelemaan paikkaa Euroopan Parlamentissa yhdellä ajatuksella, "suomalaisen elämänmuodon puolesta". Se tarkoittaa itsenäistä ja vapaata Suomea, jota me puolustamme ja se puolustaa meitä. Se tarkoittaa monien asioiden valinnanvapautta, mm asumisympäristön suhteen, elämän edellytykset pitää olla niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Se tarkoittaa suomettumisen ajan ja nöyristelyn päättymistä, sananvapautta. Niin että jokainen voi keskustella mistä aiheesta tahansa tulematta leimatuksi. Maahanmuutto, Nato, tasa-arvo, metsästys, luonnonsuojelu, kommunismi, siinä kiellettyjä aiheita, sanoo Pöntinen

Brysselin valtaa on karsittava, kirveellä jos ei vesuri riitä.  Back
 
 


Uutiset
25.05.2014
25.05.2014
16.05.2013
12.04.2013
14.08.2012
14.04.2011
15.04.2010
27.05.2009


 
 
powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login