News


Nyt on toiminnan vuoro!

13.02.2010Eurovaalien 2009 äänestyspäivän lähestyessä nousi valtakunnan ykkösaiheeksi lause "sosiaalipummimaahanmuuttajille stoppi". Tämä iskulauseeni herätti eloon muuten niin aneemisen vaalikampanjoinnin. Sain vastaanottaa kukkahattutätien syytöksiä moukkamaisuudesta jopa rasismista, erityisen ylpeä olin Suomen Kuvalehden "Viikon valopää" -tittelistä. Kilpailevat ehdokkaat syyttivät populismista ja perussuomalaiset katkeroituivat kun kokoomuslainen ehdokas tunkeutui "heille omistettuun aiheeseen". Nyt on aika tehdä sosiaalipummimaahanmuuttaja -sanahirviöstä tarpeeton ja muuttaa systeemimme sellaiseksi ettei Suomi ole avustusautomaatti joka houkuttaa helpon rahan perään.

Maahanmuuttokeskustelu muuttui Suomessa eurovaalien jälkeen. Pikkuhiljaa alkoi nousta todisteita ja esimerkkejä sosiaaliturvaa hyväkseen käyttävistä maahanmuuttajista. Jopa maahanmuuttoministeri joutui tunnustamaan että järjestelmämme ei ehkä olekaan aivan aukoton. Maanantaina 8.2.2010 kello 20.00 maahanmuuttomaailma mullistui täysin. Yle TV 1 lähetetti erikoisen ohjelman, MOT:n aiheena oli "Maahanmuuton hinta". Täytyy antaa reilu tunnustus Yleisradiolle rohkeasta ohjelmasta joka poikkesi täysin aiemmista maahanmuuttoa käsittelevistä ohjelmista. Yläpalkissa on painike Radio & TV, siitä pääset katsomaan ohjelman You Tuben kautta. Ohjelma kirvoitti kielet myös eduskunnan kyselytunnilla. Suuresti arvostamani konkaripoliitikko
Ben Zyskowicz piti poikkeuksellisen kovan puheenvuoron ministeri Astrid Thorsille.

Nuorissa on tulevaisuus ja niin myös maahanmuuttokysymyksissä. Kokoomusnuorten tuore puheenjohtaja Wille Rydman otti voimallisesti kantaa maahanmuuton ongelmiin. Keskustelu aiheesta on saanut vauhtia niin että, puolueessamme tullaan näkemään nopealla aikataululla linjanmuutos.

Tällä sivustolla on käynyt viimeisen viikon aikana tuhansia suomalaisia. Olen saanut parissa päivässä satoja sähköpostiviestejä, puheluja ja tekstiviestejä, niiden sisältö on kovin yksitoikkoista kuultavaa ja luettavaa. Suomalaiset ovat perin kyllästyneitä nykymenoon. Veronmaksaja on harvoin onnellinen veronmaksaja, sosiaaliturvajärjestelmämme väljyys vähentää rajusti veronmaksun onnellisuuta, tilalle tulee katkeruus ja se lisää rasismia.

Me emme tarvitse yhtäkään ulkomaista elättiä Suomeen, meillä on heitä omasta takaa aivan riittävästi. Hädässä olevia me autamme ja jos Suomessa on tarvetta ulkomaisille työntekijöille tai opiskelijoille, tervetuloa rakentamaan yhteiskuntaamme!

Kai Pöntinen (kok)
Lapua


  Back
 
 


Uutiset
25.05.2014
25.05.2014
16.05.2013
12.04.2013
14.08.2012
14.04.2011
15.04.2010
27.05.2009


 
 
powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login